Inschrijven

Schrijf u in voor onze wachtlijst

De woningen zijn op dit moment allemaal bewoond. Bent u geïnteresseerd in een van onze 55 huurwoningen? Schrijft u zich dan in via het onderstaand formulier, dan plaatsen wij u op de wachtlijst*. Bent u de eerste op onze wachtlijst en is er een woning beschikbaar, dan neemt onze verhuurmakelaar contact met u op.

Hieronder kunt u meer lezen over de huisregels.

*Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze wachtlijst. Wanneer er een appartement beschikbaar komt, kijkt de makelaar naar de lijst met geïnteresseerde personen en hun voorkeuren. Op basis hiervan zal er een keuze worden gemaakt.

Inschrijf­formulier

logo-h2-makelaars-black

Huisman | Hoogendoorn Makelaars

Onze verhuurmakelaar

De appartementen worden aangeboden door Huisman | Hoogendoorn Makelaars. Zij staan bekend als de regionale woning- en bedrijfsmakelaardij die beschikt over een deskundig team van makelaars en taxateurs. Handig als u een woning achterlaat die u eventueel wilt laten taxeren en verkopen. Dat is overigens geen must. Maar wel heel praktisch. Bent u op zoek naar een woning maar is er geen plek in Zuydveste? Ook dan kunt u terecht bij Huisman | Hoogendoorn Makelaars.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima