Appartementen

Begane grond
1e Verdieping
2e Verdieping

Huurappartementen voor senioren

In Zuydveste bevinden zich 55 luxe en duurzame appartementen voor senioren. Het gerenoveerde kerkgebouw bevat naast een sfeervolle ruimte om elkaar te ontmoeten ook drie loftwoningen. Op loopafstand bevinden zich de Westeinderplassen, winkelcentrum Ophelialaan en bushaltes.

Onze appartementen

In Zuydveste bevinden zich verschillende type woningen, te weten studio's, 2- en 3-kamerappartementen in de nieuwbouw en loftwoningen in de voormalige Zuiderkerk.

Een gedeelte van deze appartementen zijn opgeleverd als sociale huurwoning, de overige appartementen zijn vrijesectorwoningen. De studio's en 2-kamerappartementen beschikken over een Frans balkon, balkon of terras. Voor deze twee type appartementen is voorzien in een collectieve berging. De 3-kamerappartementen beschikken over een balkon of terras, de loftwoningen hebben een terras. Deze twee type appartementen hebben beschikking over een eigen bergruimte van 5 m2. Lees hieronder meer over de verschillende appartementen en ontdek of er wellicht een appartement beschikbaar is.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima