Wonen in Zuydveste

Wonen in Aalsmeer met alle faciliteiten in de buurt die u zoekt, dat kan met een van de 55 appartementen van Zuydveste. We bieden vier verschillende type woningen aan, te weten studio’s, 2- en 3-kamerappartementen in de nieuwbouw en loft woningen in de voormalige Zuiderkerk. Sommige hebben een balkon, andere een terras. Als u interesse in heeft in een nieuwe woning, dan kunt u zich inschrijven, met en zonder zorgindicatie. En bovendien met en zonder toewijzing voor sociale huur.

Als u een van de gelukkige bewoners bent straks, dan kunt u vertrouwen op zorg in huis als dat nodig is. En kunt u genieten van de gezamenlijke ruimte in de voormalige Zuiderkerk. Ook buiten Zuydveste is genoeg om van te genieten. U woont namelijk vlakbij winkels en wandelroutes. Er zijn veel evenementen en u kunt maximaal genieten van de Westeinderplassen op loopafstand.

Wonen in Zuydveste

Wonen in luxe... de appartementen van Zuydveste zijn allemaal nieuw, erg energiezuinig, voorzien van zonne-energie, met zorg in huis en met een sfeervolle gezamenlijke ruimte voor bijvoorbeeld het vieren van uw verjaardag, een lezing, een mini concert of andere activiteiten met uw medebewoners. Bovendien treft u in de directe omgeving van Zuydveste verschillende voorzieningen aan.

Zorg

Wordt uw persoonlijke verzorging een te grote of zelfs een onmogelijke opgave? Dan staat Thuiszorg Aalsmeer graag aan uw zijde met zorg dichtbij.

Lees meer

Omgeving

Aalsmeer staat bekend om bloemen en water. Maar ook om zijn vele evenementen en activiteiten, de weekmarkt, gezellige braderieën, bandjesavonden, dorpswandelingen en meer.

Lees meer

Plezier

In Zuydveste woont u als senior zelfstandig, maar wel met de zekerheid van hulp en gezelligheid dichtbij. Alleen of samen. De regie ligt bij u.

Lees meer

Zorg

Heeft u zorg nodig? Dan staat Thuiszorg Aalsmeer voor u klaar met wijksteunpunt in huis. De zorgspecialisten helpen u graag bij incidenten en bij constante zorg. Al direct als u komt wonen in Zuydveste. Of later als u het nodig heeft. Thuiszorg Aalsmeer is een onderdeel van Zorgcentrum Aelsmeer.

Zorgcentrum Aelsmeer

Verzorging en verpleging thuis

Thuiszorg Aalsmeer bestaat uit drie teams met enthousiaste verpleegkundigen en verzorgenden. Zij werken ondermeer vanuit het wijksteunpunt in de voormalige Zuiderkerk. Hierdoor is niet alleen de zorg altijd dichtbij. Ook werken we met vaste teams in plaats van steeds wisselende medewerkers.

Verzorging

Onder deze verrichtingen vallen bijvoorbeeld:

  • Wassen/douchen
  • Mond- en gebitsverzorging
  • Aan- en uittrekken van steunkousen
  • Aan- en uitkleden
  • Aanreiken van medicatie

Verpleging

De wijkverpleegkundige ondersteunt u met verpleegkundige handelingen als:

  • Wondverzorging
  • Katheterzorg
  • Palliatieve zorg
  • Diabeteszorg
  • Advies en instructie

Kosten

De kosten van de zorg worden vergoed door:

ZVW (Zorgverzekeringswet)
Verzorging en verpleging zit in het basispakket van de zorgverzekering en valt niet onder het eigen risico. Dat houdt in dat er voor u geen extra kosten aan vastzitten.

WLZ (Wet Langdurige Zorg)
De WLZ indicatie wordt afgegeven door het CIZ, hiervoor geldt wel een eigen bijdrage. Voor meer informatie over uw eigen bijdrage adviseren we u contact op te nemen met het CAK.

Omgeving

Aalsmeer is de bloemenhoofdstad van de wereld. En bovendien een echte watersportgemeente met vele mogelijkheden. Verder zijn er veel leuke winkels, musea, gezellige events en veel meer. Aalsmeer is echt een gemeente om van te genieten.

Ontdek Aalsmeer

Aalsmeer Centrum

Aalsmeer staat bekend om zijn vele evenementen en activiteiten. Zo ook in Aalsmeer Centrum. De weekmarkt, gezellige braderieën, bandjesavonden, dorpswandelingen en meer. En de ondernemers verzinnen regelmatig ludieke win- of kortingsacties. Alles om het bewoners naar de zin te maken! Winkelcentrum Ophelialaan is op loopafstand van Zuydveste. En wilt u een keer verder kijken in Amstelveen of Hoofddorp, dan is het openbaar vervoer ook erg dichtbij.

Plezier

In Zuydveste woont u als senior samen of zelfstandig. En heeft u de zekerheid van hulp en gezelligheid dichtbij. U bepaalt namelijk helemaal zelf wanneer en met wie u de gezelligheid opzoekt. In de gemeenschappelijke ruimte bijvoorbeeld voor een kopje koffie met de andere bewoners. Of buiten voor een wandeling langs bijvoorbeeld het nieuwe Waterfront bij de Westeinderplas.

Gezamenlijke ruimte

Wilt u uw verjaardag vieren met uw familie? Of bent u ervoor in om met andere bewoners bij te praten, te kaarten of TV te kijken? Dan kan dat in de gezamenlijke ruimte die is gesitueerd in de voormalige Zuiderkerk. Ook worden hier informatiemiddagen of kleine events georganiseerd voor de bewoners. En kunt u de ruimte afhuren op afspraak.

 

Onze appartementen

We bieden vier verschillende type woningen aan, te weten studio's, 2- en 3-kamerappartementen in de nieuwbouw en loft woningen in de voormalige Zuiderkerk.

Er zijn studio's beschikbaar voor zowel de vrije sector huur als voor de sociale huur. De studio's en 2-kamerappartementen beschikken over een Frans balkon, balkon of terras. Voor deze twee type appartementen is voorzien in een collectieve berging. De 3-kamerappartementen beschikken over een balkon of terras, de loft woningen hebben een terras. Deze twee type appartementen hebben beschikking over een eigen bergruimte van 5 m2.

Inschrijven voor Zuydveste

Wie weet bent u straks een van de gelukkigen die wordt ingeloot voor een nieuwe woning. De inschrijving is reeds gesloten, maar inschrijven voor de reservelijst kan met het inschrijfformulier. Klik daarom op de onderstaande knop, vul de vragen in en u krijgt een bericht als uw aanmelding is verwerkt. Lukt het niet, vraag dan om hulp in uw omgeving bij het invullen van uw gegevens.

Inschrijven

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima