Wonen in Zuydveste

Wonen in Aalsmeer met alle faciliteiten in de buurt die u zoekt, dat kan met een van de 55 appartementen van Zuydveste. In Zuydveste bevinden zich verschillende type woningen, te weten studio’s, 2- en 3-kamerappartementen in de nieuwbouw en loftwoningen in de voormalige Zuiderkerk. Sommige hebben een balkon, andere een terras.

Wonen in Zuydveste

Wonen in luxe... de appartementen van Zuydveste zijn allemaal nieuw, erg energiezuinig, voorzien van zonne-energie, met zorg in huis en met een sfeervolle gezamenlijke ruimte voor bijvoorbeeld het vieren van uw verjaardag, een lezing, een mini concert of andere activiteiten met uw medebewoners. Bovendien treft u in de directe omgeving van Zuydveste verschillende voorzieningen aan.

Zorg

Wordt uw persoonlijke verzorging een te grote of zelfs een onmogelijke opgave? Dan staat Thuiszorg Aalsmeer graag aan uw zijde met zorg dichtbij.

Lees meer

Omgeving

Aalsmeer staat bekend om bloemen en water. Maar ook om zijn vele evenementen en activiteiten, de weekmarkt, gezellige braderie├źn, bandjesavonden, dorpswandelingen en meer.

Lees meer

Plezier

In Zuydveste woont u als senior zelfstandig, maar wel met de zekerheid van hulp en gezelligheid dichtbij. Alleen of samen. De regie ligt bij u.

Lees meer

Als u interesse heeft in een woning, dan kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst, met en zonder zorgindicatie. En bovendien met en zonder toewijzing voor sociale huur. Zodra er een appartement vrijkomt en u hiervoor in aanmerking komt, lichten we u in.

Bewoners van Zuydveste kunnen vertrouwen op zorg in huis als dat nodig is. En daarnaast kunt u als bewoner genieten van de gezamenlijke ruimte in de voormalige Zuiderkerk. Ook buiten Zuydveste is genoeg om van te genieten. Zuydveste bevindt zich namelijk vlakbij winkels en wandelroutes. Er zijn veel evenementen en bewoners kunnen maximaal genieten van de Westeinderplassen op loopafstand.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima