Studio – Sociale huur

Sociale huur

Vanaf 41,60 m²

Vanaf € 712,00 p/m

Excl. € 115,50 servicekosten

Huursubsidie mogelijk
Weinig onderhoud
Geschikt voor de toekomst
Gelijkvloers wonen
Zorgondersteuning in complex
Gezellige gezamenlijke ruimte
Comfortabel leven in een leuke omgeving
Dicht bij de Westeinderplas
Van alle gemakken voorzien

Sociale studio’s (14)

Zuydveste is door Tupla Vastgoed ontwikkeld voor de actieve senior. Want met een gezamenlijke ruimte voor activiteiten en een locatie in de levendige en groene wijk Stommeer in Aalsmeer, is er altijd wat te doen. Woongenot staat voorop! En wie zorg nodig heeft, kan rekenen op Zorgcentrum Aelsmeer die met Thuiszorg Aalsmeer met een eigen wijksteunpunt gevestigd zijn in de voormalige Zuiderkerk.

Indeling

De indeling voor de studio is als volgt:

 • Woon-/slaapkamer met keuken.
 • Badkamer met toilet.
 • Bergruimte.
 • Oppervlakte circa 41 m² minimaal tot circa 47 m² maximaal.

Bergruimte

In deze technische ruimte is een warmteboiler aanwezig, daarnaast is er ruimte voor een wasmachine en wasdroger (gestapeld). Deze zijn op separate elektragroepen aangesloten zodat ze gelijktijdig gebruikt kunnen worden.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een hangend toilet, wasbak merk Sphinx, getegelde douchehoek en een elektrische handdoekradiator.

Keuken

Het keukenblok wordt voorzien van elektrische kookplaat en recirculatie afzuigkap. Ten behoeve van koelkast en magnetron zijn opstelplaatsen gereserveerd. Boven het keukenblok wordt er tegelwerk aangebracht.

Aansluiting

De volgende aansluitingen zijn aanwezig:

 • Aansluitpunten voor koud en warm water zijn beschikbaar op de situaties waar dat nodig is. Ditzelfde geldt voor de afvoer op de riolering.
 • Het appartement is voorzien van voldoende wandcontactdozen en aansluitingen voor lichtpunten.
 • Ten behoeve van tv en internet is er een glasvezelverbinding tot in de eigen meterkast.
 • Ook zijn er loze leidingen aangebracht om op verschillende plaatsen apparatuur aan te sluiten, zoals bijv. een computer, televisie en dergelijke.
 • Verwarming wordt gerealiseerd door middel van elektrische radiatoren.

Afwerking

De plafonds worden voorzien van wit spuitwerk. Overige wanden en vloeren zijn niet afgewerkt maar zijn geschikt voor behangwerk en vloerbedekking.

Duurzaamheid

Met het oog op duurzaamheid zijn de studio’s aangesloten op 7 zonnepanelen, met een geschatte opbrengst van circa 2100 kWh per jaar.

Zuydveste

De algemene ruimtes binnen Zuydveste bieden het volgende:

 • In gebouw 1 (Mensinglaan) zijn er twee personenliften.
 • In gebouw 2 (Hortensialaan) is er één personenlift.
 • In gebouw 3 (de voormalige kerk) is er één personenlift.
 • Gemeenschappelijke berging / fietsenstalling op begane grond en separate fietsenstalling buiten.
 • Alle gebouwen zijn op de begane grond door een corridor met elkaar verbonden.
 • Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte in de voormalige kerk inclusief ruime toiletgroep.
 • Cameratoezicht op de parkeerplaats en ingangen van Zuydveste.
 • Ondergrondse restafval container.

Huurtoeslag

Voor deze studio kunt u in aanmerking komen voor huurtoeslag. Of u recht heeft op huurtoeslag en hoeveel dit zou zijn is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u weten of u recht heeft? Maak dan direct een proefberekening via de Belastingdienst.

Maak proefberekening

Inschrijven voor Zuydveste

Alle appartementen in Zuydveste zijn reeds bewoond, maar inschrijven voor de reservelijst kan met het inschrijfformulier. Klik daarom op de onderstaande knop, vul de vragen in en u krijgt een bericht als uw aanmelding is verwerkt. Lukt het niet, vraag dan om hulp in uw omgeving bij het invullen van uw gegevens. We informeren u als u kans maakt op een woning in Zuydveste!

Inschrijven

Onze appartementen

In Zuydveste bevinden zich verschillende type woningen, te weten studio's, 2- en 3-kamerappartementen in de nieuwbouw en loftwoningen in de voormalige Zuiderkerk.

Een gedeelte van deze appartementen zijn opgeleverd als sociale huurwoning, de overige appartementen zijn vrijesectorwoningen. De studio's en 2-kamerappartementen beschikken over een Frans balkon, balkon of terras. Voor deze twee type appartementen is voorzien in een collectieve berging. De 3-kamerappartementen beschikken over een balkon of terras, de loftwoningen hebben een terras. Deze twee type appartementen hebben beschikking over een eigen bergruimte van 5 m2. Lees hieronder meer over de verschillende appartementen en ontdek of er wellicht een appartement beschikbaar is.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima