Dit was de kijkdag bij Zuydveste!

Op 14 juli 2022 was een kijkdag exclusief voor de nieuwe bewoners van Zuydveste. Dit was een groot succes. Veel nieuwe bewoners kwamen alleen of met een vriend of familielid het project bewonderen. Vrijwel alle appartement-types konden worden bekeken en ook de toekomstige ontmoetingsruimte in de kerk kon worden bezocht.

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de afbouw van dit project dat naar verwachting vanaf 19 september 2022 opgeleverd zal gaan worden. Wanden worden op dit moment gespoten, keukens en sanitair afgemonteerd, de elektrotechnische installatie en de warmtepompinstallaties alsmede alle meterkasten worden ook aangesloten. Ook wordt er op korte termijn gestart met de inrichting van het binnenterrein. Zo nadert Zuydveste steeds meer het moment van oplevering! Via een kort filmpje geven we u graag een indruk van de kijkdag en een blik in en om Zuydveste.

kijkdag-zuydveste-juli-2022

Alle appartementen zijn verhuurd!

Met enorm veel trots kunnen we melden dat met nog bijna twee maanden te gaan voor oplevering, alle appartementen van Zuydveste zijn verhuurd. Maar liefst 55 appartementen worden straks bewoond door een seniore doelgroep die gaat genieten van hun hoogwaardige appartement, de gezellige ontmoetingsruimte en indien nodig het gemak hebben van zorg in huis door de thuiszorg van Zorgcentrum Aelsmeer.

De website van Zuydveste zal op korte termijn aangepast worden zodat ingeschreven kan worden op de wachtlijst. Hierbij geldt dat er bij huurmutatie, dat wil zeggen er vertrekt iemand uit Zuydveste, contact opgenomen wordt met de eerstvolgende persoon op de wachtlijst. Zodra deze aanpassing op de website gereed is zullen wij u hierover via deze nieuwsbrief informeren.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima