Augustus 2021

Zuydveste krijgt steeds meer vorm

Sinds het einde van de bouwvak is het weer een komen en gaan van mensen en materieel op het bouwterrein. De komende periode raken de werkzaamheden in een ware stroomversnelling, met als resultaat dat we in december op de begane grond al kunnen starten met het metselwerk van de buitengevels. Inmiddels zijn ook de funderingen van de vier liftenschachten geplaatst. Zo kunnen we straks garanderen dat er áltijd voldoende liften beschikbaar zijn.

Bouwen betekent soms ook een klein beetje afbreken. In de het voormalig kerkgebouw hebben we de oude vloer verwijderd, zodat we de fundering kunnen verstevigen en hoogwaardige isolatie kunnen aanbrengen. Aansluitend plaatsen we ook al het benodigde leidingwerk, zodat we snel klaar zijn voor de volgende fase van de bouw.

Kerk-Buiten
kone_ascensoare_monospace_300_dx_preview2
Kerk-Zand
Kerk-Zand-binnen-klein
pexels-andrea-piacquadio-3768114

Inschrijven: wanneer kan het?

De afgelopen periode zijn we overladen met belangstelling voor het project, met als veelgehoorde vraag: wanneer start de inschrijving?

Zoals het er nu naar uitziet zal dat dit najaar zijn. Uiteraard zijn we tegen die tijd concreter over de exacte datum en zorgen we dat iedereen daar bijtijds van op de hoogte is. We proberen dan op de website ook alle vragen te beantwoorden over de selectieprocedure.

Kortom, we gaan op volle kracht vooruit en we zetten ons in om te zorgen dat alle gegadigden op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen d.m.v. de nieuwsbrief, waar u zich op deze site voor aan kunt melden.

Op de hoogte blijven van de bouw?

Download de BouwApp op uw telefoon, zoek project Zuydveste, en u bent voortaan als eerste op de hoogte van de voortgang van de bouw inclusief actuele foto’s. Tevens worden omwonenden hiermee actief geïnformeerd in geval van mogelijke overlast door leveringen van bouwmaterialen. Ook kunnen er via de app rechtstreeks bouw-gerelateerde vragen gesteld worden aan de projectleider van Vink + Veenman.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok