Inschrijven

Inschrijven voor Zuydveste

De initiële inschrijving is per 16 januari gesloten. Bent u toch nog geïnteresseerd in een van de 55 woningen? Schrijft u zich dan in via het onderstaand formulier, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

U krijgt na inschrijving direct bericht als bevestiging. Het is wel goed om nu alvast te weten hoe de selectieprocedure verloopt en wat de huisregels zijn. Klik daarom s.v.p. eerst op de groene buttons hieronder, voordat u het formulier invult. We gaan er namelijk vanuit dat u bij inschrijving van beide zaken op de hoogte bent.

Heeft u zich ingeschreven vóór 17 januari? Dan doet uw inschrijving mee met de loting via de notaris. Zodra de notaris met loting de volgorde van toewijzing heeft bepaald, krijgt u een uitnodiging van Huisman | Hoogendoorn Makelaars om langs te komen om uw woningkeuze te bespreken en de huurovereenkomst te tekenen.

Inschrijf­formulier

logo-h2-makelaars-black

Huisman | Hoogendoorn Makelaars

Onze verhuurmakelaar

De appartementen worden aangeboden door Huisman | Hoogendoorn Makelaars. Zij staan bekend als de regionale woning- en bedrijfsmakelaardij die beschikt over een deskundig team van makelaars en taxateurs. Handig als u een woning achterlaat die u eventueel wilt laten taxeren en verkopen. Dat is overigens geen must. Maar wel heel praktisch.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima